Cosul de cumparaturi - 0,00 RON

Nu ai niciun articol in cos.

Retururi

Produsele achizitionate pe www.lysette.ro pot fi returnate conform O.G. 130/2000. Consumatorul are obligatia sa notifice in scris la adresa de mail a site-ului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Coletele retur fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

In cazul in care produsul primit de dumneavoastra este alt model,masura sau culoare decat cel comandat returul se face gratuit. Va rugam sa consultati tabelul de marimi  inainte de a comanda un produs pentru a fi siguri ca masura comandata este ceea corecta.

www.lysette.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data denuntarii in scris a returului. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale etc. Returnarea banilor se va face doar in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa.